Banen

Met PGM Open Banen creëren we een plek waar je vacatures voor een programmamanager of aanverwante rollenkunt plaatsen en vinden. Heb je ook een vacature, dan kunnen we hem hier voor je onder de aandacht brengen.

Wij merken dat werkgevers niet altijd in contact komen met de programmamanagers die ze zoeken. In ons netwerk zitten de 500 beste programmamanagers van Nederland. Onze nieuwsbrief gaat gemiddeld 10 keer per jaar naar circa 5.500 lezers. De mensen die we bereiken zijn gedreven om programma's goed te doen, het vak verder te brengen en zichzelf daarin te ontwikkelen. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze het vak een warm hart toedragen en soms ook op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Op onze site, LinkedIn-pagina en in onze nieuwsbrief delen we vacatures voor programmamanagers en aanverwanten rollen. Het kunnen zowel tijdelijke rollen als permanente functies zijn. Zo willen wij bijdragen aan de match tussen organisaties die op zoek zijn naar een goede kandidaat en mensen die een nieuwe uitdaging zoeken. Wij vervullen een rol als intermediair door vacatures te plaatsen.

Hoe werkt het?

  • Je levert zelf de vacature tekst aan in de vorm van een pdf-bestand in jullie eigen huisstijl (via deze website).
  • Wij plaatsen de vacature op onze site, delen hem op onze socials en kondigen hem aan in onze nieuwsbrief met ruim 5.500 abonnees.
  • Verder gaan wij “er niet tussen zitten”. Eventuele verdere communicatie vindt rechtstreeks plaats tussen geïnteresseerde en de organisatie.

Wij vragen een beperkte vergoeding van € 250,-. Hiervoor plaatsen wij de vacature op onze site, vermelding in de nieuwsbrief en op onze LinkedIn-pagina. De opbrengsten investeren we in onze activiteiten voor de community van professionals in programmamanagement, zoals het event en de netwerkbijeenkomsten.  

Meld hier een vacature aan

Vul hier de naam van je organisatie in
Vul hier de functietitel of rol in
Per wanneer moet de vacature vervuld zijn of wanneer deze komt te vervallen?
Upload hier de vacature in PDF-formaat
Vul hier je achternaam in.
Vul hier je achternaam in.
Invalid email address.
Plaats s.v.p. een vinkje.

Nederlands Instituut Publieke Veiligheid (NIPV)

Programmamanager Informatievoorziening (36 uur)

Ben jij een resultaatgerichte programmamanager informatievoorziening met natuurlijk overwicht? Dan is het NIPV op zoek naar jou! Je werkt aan verschillende vraagstukken met als doel informatie beter bruikbaar, robuust, beheersbaar en efficiënter beschikbaar te stellen aan alle partners in de veiligheidssector in Nederland. Een zelfstandige baan in een dynamische omgeving.

Sluitingsdatum: 26 juni 2022

Royal HaskoningDHV

Senior Strategie en Management Consultant Transities

Ben jij een ondernemende ‘professional in samenwerking’ die uitvoering wil geven aan het nieuwe regeerakkoord voor een duurzame leefomgeving? Ter versterking van de capaciteit en acquisitiekracht in de Randstad zoekt Royal HaskoningDHV een ervaren Strategie en Management Consultant Transities.

Schrijf je in en ontvang PGM Open updates