Event

PGM Open Event is hét event over programmamanagement in Nederland. We brengen inspirerende sprekers en deelnemers bij elkaar om vraagstukken en nieuwe ontwikkelingen in het vak te verkennen en samen te zoeken hoe we het werken aan programma’s verder kunnen verbeteren.

Op 3 februari 2022 vieren we 10 jaar PGM Open Event. Tijd om allerlei nieuwe perspectieven te verkennen onder de noemer 'Het nieuwe samenwerken aan programma's'! Vanuit allerlei thema's willen we een caleidoscopisch beeld schetsen van programmamanagement, zoals samenwerking, transities, de mens achter de programmamanager, digitalisering en opgavegericht werken.

Heb jij een casus die hierop aansluit of een inspirerend idee voor een workshop? Of wil je graag zelf een samenwerking op het event organiseren met andere deelnemers? Lees snel verder op PGM Open Event 2022 over de verschillende thema's. Heb je een leuk idee? Mail dit dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We hopen je live te zien in de Fabrique!

Informatie over de thema’s van PGM Open Event 2022

Schrijf 3 februari 2022 dus alvast in je agenda en doe mee aan deze ontmoeting! 

Organisatie

Het PGM Open Event 2022 wordt georganiseerd door een projectteam, ondersteund door SPITZ congres en event. Allerlei mensen uit het veld van programmamanagers en inhoudelijke experts leveren een bijdrage om samen tot een mooi programma te komen.

Als je contact met ons wilt opnemen over het PGM Open Event, vul dan het contactformulier in. Je kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je meer over de organisatie achter PGM Open weten, ga dan naar de pagina over ons.

Eerdere events

PGM Open Event vindt elke 1e donderdag van februari plaats. In 2018 en 2021 sloegen we een jaartje over. Hieronder kun je terugkijken naar eerdere events in de vorm van filmpjes, foto’s en presentaties van de sessies die tijdens deze edities zijn verzorgd.

Schrijf je in en ontvang PGM Open updates