Netwerk

Vanuit het PGM Open Netwerk organiseren we regelmatig kleinschalige bijeenkomsten voor programmamanagers en andere geïnteresseerden in programmamanagement. De bijeenkomsten starten einde van de middag met inloop en een broodje (17.30 uur) en eindigen rond 21.00 uur. We organiseren ook Online bijeenkomsten. Deze starten einde van de middag/begin van de avond en duren ongeveer 2 uur. 

Met het netwerk willen we je op een laagdrempelige manier de gelegenheid geven je verder in je vak te ontwikkelen, nieuwe inzichten op te doen en vakgenoten te ontmoeten. We richten ons op ervaren en minder ervaren programmamanagers. De bijeenkomsten vinden meestal centraal in het land plaats.

Veel interessante thema’s

Er komen veel interessante mooie thema’s voorbij in het netwerk. Soms nemen we een actueel programma en vertelt een programmamanager over zijn of haar ervaringen. Andere keren belichten we het vak vanuit bepaalde inhoudelijke invalshoeken. Denk bijvoorbeeld aan het samenwerken tussen organisaties aan programma’s, de toepassing van agile-denken in programma's, de professionele identiteit van de programmamanager en regievoering zonder macht.

Uitnodiging om mee te doen

Wij nodigen je van harte uit mee te doen. Je doet nieuwe inspiratie op en hebt de mogelijkheid programmamanagers uit andere organisaties te ontmoeten. Je kunt participeren als deelnemer, maar ook als spreker of casusinbrenger. Je bent van harte welkom ook zelf thema’s aan te dragen of een avond te organiseren. Als je dat wil, laat ons dat dan vooral weten, via het contactformulier.

Tarieven en voorwaarden

Deelnametarief

Het deelnametarief (incl. catering) bedraagt € 30,- excl. BTW. Hiervan betalen we hoofdzakelijk de locatie en de catering. Voor een Online sessie vragen we € 15,- excl. BTW.

Je hoeft geen lid te zijn van het netwerk om deel te nemen. Je kunt je per bijeenkomst aanmelden, maar ook voor meerdere bijeenkomsten tegelijkertijd.

We hanteren een maximaal aantal deelnemers per bijeenkomst van 30-40 personen op basis van het principe 'eerst komt, eerst maalt'. Bij veel aanmeldingen leggen we een reservelijst aan.

Helaas kunnen we niet met alle verschillende cateringwensen rekening houden. Zorg ervoor dat je zelf iets meeneemt voor de verzorging van de inwendige mens als je specifieke allergieën hebt, zoals een glutenallergie.

Annulering en voorwaarden

Tot twee weken voor de bijeenkomst kun je kosteloos annuleren door je uit te schrijven via Mijn PGM Open. Als je binnen twee weken annuleert, volgt er geen restitutie van de deelnamekosten. Je plaats mag natuurlijk altijd door een vervanger worden ingenomen.

Na het versturen van het aanmeldformulier en het verrichten van de betaling ontvang je een automatische ontvangstbevestiging en een factuur. Je kunt via iDeal betalen. Om onze administratieve lasten te beperken is het alleen mogelijk om direct te betalen.

Coronamaatregelen 

Wij houden ons aan de vigerende regels van de Nederlandse overheid als het gaat om coronamaatregelen. Dit houdt in dat wij een registratielijst bijhouden van de aanwezigen, maar voor groepen kleiner dan 75 personen geen coronacheck uitvoeren. Wij vertrouwen erop dat deelnemers zelf de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen en andermans gezondheid en niet naar een bijeenkomst komen als ze coronagerelateerde klachten hebben.

Organisatie

Het kernteam van het PGM Open Netwerk bedenkt en programmeert de bijeenkomsten. Het bestaat op dit moment uit Jo Bos, Niels van Loon, Björn Prevaas, Helmuth Stoop en Liesbeth Schipper.

Als je contact met ons wil opnemen over het PGM Open Netwerk, vul dan het contactformulier in. Je kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je meer over de organisatie achter PGM Open weten, ga dan naar de pagina over ons.

Eerdere bijeenkomsten

We organiseren al jaren kleinschalige bijeenkomsten voor programmamanagers, maar eerder deden we dat onder een andere naam. Sinds eind 2018 doen we dit onder de naam PGM Open Netwerk. Hieronder vind je onze meest recente bijeenkomsten.

Schrijf je in en ontvang PGM Open updates